Deze vruchtentaartjes zijn heerlijk in deze tijd van het jaar. Lekker fris, kleurrijk en een leuk gebakje met de Paasdagen
nodig voor 4 personen:
4 plakjes roomboter bladerdeeg
2 el rietsuiker
voor de room
250 g mascarpone
rasp van 1/2 citroen
2 el honing
frambozencoulis
1/2 pakje frambozen uit diepvries
2 el lemoncurd
voor het zomerfruit
1 bakje bramen
1 bakje frambozen
1 bakje blauwe bessen
8 verse aardbeien in plakken
blaadjes munt om te garneren
bereiding: laat het bladerdeeg ontdooien en leg met de bloemige kant op een met bakpapier beklede bakplaat. Kwast het bladerdeeg in met wat water. Strooi er wat rietsuiker over heen en plaats in een oven van 200 graden gedurende 20 minuten.
voor de room: klop de mascarpone los met de honing en het citroenrasp.
voor de frambozencoulis: pureer met een blender de diepvriesframbozen met de lemoncurd.
serveren: maak een holte in de bladerdeeggebakjes en vul met de room, de frambozencoulis en verdeel er het verse fruit over